oče otroka

 

 

 

 

KDAJ
vsak TOREK ~ 19:30 do 21.00
vsak ČETRTEK ~ 17:00 - 18:30

KJE
Studio Eviana, Trzin

PRIJAVE
nina@rojstvoljubezni.si | 031 464 580 (Nina)

 


Shakti dance® je joga plesa; nova disciplina joge, ki je nastala kot ustvarjalen spoj poglobljenih znanj in izkušenj kundalini joge in ljubezni do plesa.
Njegova utemeljiteljica in učiteljica je Sara Avtar

Temelji na jogijski kozmologiji, filozofiji in anatomiji in sledi glasbi kundalini joge. Organsko prepleta vse raznolike plesne stile.

Shakti Dance® je bila kot nova disciplina joge plesa blagoslovljena in podprta s strani Yogija Bhajana, mojstra Kundalini Yoge, leta 2001.

Shakti dance® V svoji obliki ~ je harmonična kombinacija tekočih jogijskih raztezanj, energičnih plesnih vaj, svobodnega plesa, sprostitve, mantre v gibanju in meditacije. Vedno povezana z dihanjem. Potek ure.

Shakti dance® V svojem bistvu  ~ kultivira svobodno, organsko in ustvarjalno izražanje notranjega bitja. Osvobaja telo in misli, sprošča čustvene napetosti in stres.


 

Shakti dance® temelji na principih harmoničnega gibanja, njegovem organskem razvoju in prehodu v svoboden izraz. Naravna dinamika, za vsakega posameznika malce drugačna, odpira nove izkušnje. Z namenom, da se preko tega povežemo z utripom lastne duše.

Ples je ena najbolj izraznih oblik, skozi katero lahko žari in se udejanja duša. Ples prežema in je neločljivo povezan z vibracijo vsega življenja.

Shakti kot dinamična zavest je stalno v ritmu, stalno vibrira in oživlja vse.
Zato vsak fizični pojav oscilira, poje in pleše na sebi lasten način. :)

Ples je jezik, ki izraža tisto, kar je pregloboko in prefino za besede. Ples razkriva dušo in je vedno duhovna izkušnja.
Daje smisel mnogim skritim stvarem. Premika meje horizonta. Dostopa do vrelca moči znotraj nas ter podarja svežo vrednost bivanju.

Shakti Dance®  nas odpira v mirno budno prisotnost v prostoru in času in v življenje, ki teče gladko in graciozno.
Dobimo izkušnjo, kaj pomeni izražati polnino življenja.

 

PRIJAVE in vprašanja:
nina@rojstvoljubezni.si | 031 464 580