oče otroka


 

Sara Avtar je utemeliteljica Shakti Dance®~joge plesa.

Praksa se je rodila iz njenega vseživljenjskega navdiha nad gibanjem in iz tridesetletne prakse kundalini joge, kot učenka in učiteljica.
Razvoj Shakti dance®-a ni posledica usmerjene namere, pač pa se je tekom let razcvetel povsem organsko.

Sara pravi, da pleše odkar se spomni. Kundalini jogo je odkrila pri devetnajstih letih in kmalu zatem postala učiteljica. Njen način učenja se je razvijal, postajal bolj oseben in zavedla se je, da vanj vnaša vedno več meditativnih plesnih razteznih vaj. Postala je prepoznavna in priljubljena po tem, da so njene ogrevalne vaje trajale dlje od same kriye (sekvenca jogijskih vaj v kundalini jogi).

Njena praksa Kundalini joge, meditacije in plesa se je začela prepletati in spajati in postalo je jasno, da se oblikuje nova oblika joge. Ob srečanju z Yogi Bhajanom, Mojstrom Kundalini joge, mu je predstavila razvoj Shakti dance®-a. Dal ji je dovoljenje in blagoslov in napotek:«Ustvari celovit ples, sistematiziraj ga in razširi učenje.«

In tako je Sara Avtar tudi naredila. Zadnjih petnajst let razvija, vodi in poučuje Shakti dance®.
Izkusiti Shakti dance® class s Saro je resničen privilegij. Je umetnica v gibanju in mojstrica tega kar počne. Esenco Shakti dance®-a prevaja z lepoto, navdihujoče in mogočno in udeleženci to esenco zlahka okusimo in ponotranjimo.

 

 

 

KDAJ
vsak TOREK ~ 19:30 do 21.00
vsak ČETRTEK ~ 17:00 - 18:30

KJE
Studio Eviana, Trzin

PRIJAVE
nina@rojstvoljubezni.si | 031 464 580 (Nina)

 


PRIJAVE:
nina@rojstvoljubezni.si | 031 464 580

 

Vir: shaktidanceacademy.com